Krijtbord logo Mooi met Letters Krijtbordbelettering voor krijtborden

Werkwijze krijtborden

Mooi met letters Krijtborden

Op zoek naar jouw wensen

Krijtborden zijn een populaire keuze voor commerciële en persoonlijke toepassingen. Samen gaan we kijken wat er het best bij jou past en leg ik mijn werkwijze uit. Ook kan ik je adviseren over alle mogelijkheden. 

Mooi met letters, de maker.

Een voorstel en de offerte

Nadat we samen je wensen in kaart hebben gebracht, doe ik een voorstel. En ontvang je een vrijblijvende offerte. Wanneer gewenst, maak ik een ruwe schets als voorbeeld op papier. Je kunt deze nog twee keer laten aanpassen.
Hier staan mijn Algemene Voorwaarden.

Krijtborden maken met sierlijke letters en afbeeldingen.

De maker maakt!

Als we het samen eens zijn over de uitvoering en de offerte, zijn ga ik aan de slag om voor jou een prachtig bord te maken.
Kleine aanpassingen tijden het werken kunnen altijd. Ik zal dan met je bespreken wat nog wel en wat niet kan.

Klik en chat