Krijtbord logo Mooi met Letters Krijtbordbelettering voor krijtborden

Naambordjes

Gepersonaliseerde naambordjes transparant of met kleur.

Ben je op zoek naar een uniek naambordje dat perfect bij jouw huis past? Overweeg dan eens om een gepersonaliseerd, handgeschreven naambordje te laten maken! Met een handgeschreven naambordje geef je jouw huis een persoonlijk tintje en kun je jouw eigen stijl en smaak laten zien.

Een handgeschreven naambordje is niet alleen een mooie toevoeging aan jouw huis, het kan ook bijdragen aan de veiligheid van jouw huis. Met een duidelijk leesbaar naambordje weten bezoekers en hulpdiensten snel en gemakkelijk waar ze moeten zijn. Bovendien zorgt een naambordje ervoor dat jouw huis gemakkelijker te vinden is voor bezorgers en andere gasten.

Naamborden staan heel goed bij de voordeur, maar natuurlijk ook op andere plekken. Misschien wil jij wel aangeven wie er werkt in een bepaalde ruimte, enz. Door het gebruik van een naambordje is dat allemaal meteen duidelijk.

Bovendien bied ik een breed scala aan ontwerpen en stijlen, zodat je zeker het perfecte naambordje voor jouw huis zult vinden.

Neem vandaag nog contact met ‘Mooi met letters’ op en ontdek de vele voordelen van een gepersonaliseerd, handgeschreven naambordje voor jouw huis!

WAT MOET JE WETEN OVER DE NAAMBORDJES?

 • Ze worden gemaakt van plexiglas (acryl) en zijn standaard 20 x 20 cm.

  Mocht je een ander formaat willen, zal ik altijd kijken of ik daar aan kan komen

 • Op elk bordje staat een naam (of namen) en een huisnummer. Indien gewenst, kan hier een simpele illustratie aan worden toegevoegd
 • De naambordjes worden geleverd incl. RVS-afstandhouders
  (excl. pluggen en schroeven.

 • Ophalen kan altijd, verzenden is ook mogelijk. De kosten daarvan zijn € 7,50

 • Wil je meer dan één bordje bestellen, neem dan even contact met me op!

 • Na je bestelling neem ik altijd via de mail even contact met je op voor verdere afhandeling en de gegevens voor op het bordje.
 • De levertijd van de bordjes is gemiddeld 2 weken, maar overleg hierover is mogelijk.
Klik en chat